Telstar - De Graafschap

De eerste helft van het duel in de Eerste Divisie tussen De Graafschap en Telstar is vrijdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok thuisploeg De Graafschap het duel naar zich toe: 1-2. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot David Flakus Bosilj scoorde, met een assist van Jeffry Fortes, en zo De Graafschap op voorsprong bracht. Met nog negen minuten op de klok voerde Devin Haen de score verder op voor De Graafschap. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Telstar werd gemaakt door Mohammed Tahiri, met een assist van Danzell Gravenberch. In de laatste vijf wedstrijden heeft Telstar twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl De Graafschap vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Telstar dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van De Graafschap met één doelpunt verschil. Telstar speelt zijn volgende duel uit tegen Den Bosch. De teams staan op vrijdag 17 november om 18.45 uur tegenover elkaar. De Graafschap neemt het vrijdag 24 november om 20.00 uur uit op tegen Jong FC Utrecht.