TOP Oss - De Graafschap

0 - 1
Expected goals1 - 0.9

De Graafschap heeft de uitwedstrijd tegen TOP Oss in de Eerste Divisie vrijdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Haen. De Graafschap begon de wedstrijd goed en nam in de 6de minuut de leiding via Devin Haen. Het was de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor TOP Oss. In de laatste vijf wedstrijden heeft TOP Oss één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl De Graafschap vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van TOP Oss dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van De Graafschap met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt TOP Oss op vrijdag 8 december om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen NAC Breda. De Graafschap speelt maandag 4 december om 20.00 uur thuis tegen Dordrecht.