FC Den Bosch - Telstar

Telstar heeft Den Bosch verslagen in de uitwedstrijd in de Eerste Divisie met 4-1. Zakaria Eddahchouri sloeg drie keer toe voor Telstar. Tom Overtoom maakte ook een doelpunt voor de winnaars, Leijten zette zichzelf op het scoreformulier voor Den Bosch. Telstar nam de leiding in de 38ste minuut via Eddahchouri. Direct na de rust scoorde Eddahchouri voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Telstar. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Tom Overtoom en vergrootte de marge na een assist van Tim van de Loo. Vijf minuten later passeerde Ryan Leijten de doelman, op aangeven van Kacper Kostorz, en verkleinde Den Bosch de marge naar 3-1. Eddahchouri scoorde nog een keer en voerde de voorsprong op in de 73ste minuut. Eddahchouri voltooide daarmee zijn hattrick. Den Bosch heeft al zeven wedstrijden op rij niet gewonnen. Den Bosch heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Telstar twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Den Bosch speelt in de volgende wedstrijd uit tegen NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion, Telstar treft Willem II in de thuiswedstrijd in het 711 Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 24 november om 20.00 uur.