FC Den Bosch - VVV-Venlo

VVV heeft in de Eerste Divisie-wedstrijd in het Stadion De Vliert tegen Den Bosch een achterstand omgedraaid in winst. Den Bosch eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Den Bosch kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Ilias Boumassaoudi scoorde in de 14de minuut, op aangeven van Jaron Vicario. Direct na de rust bracht Timber VVV langszij. Berden maakte 2-1 in de 48ste minuut, na een assist van Levi Smans. VVV draaide daarmee de rollen om. In de 67ste minuut werd Gedion Zelalem van Den Bosch van het veld gestuurd met een rode kaart. In de laatste vijf wedstrijden heeft Den Bosch één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl VVV één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Den Bosch dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van VVV met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 27 oktober om 20.00 uur, speelt Den Bosch bij Dordrecht. VVV speelt dan uit tegen ADO Den Haag in het Bingoal Stadion.