FC Den Bosch - MVV Maastricht

De wedstrijd tussen Den Bosch en MVV in het Stadion De Vliert is in 3-2 geëindigd. Voor deze thuiswedstrijd van vrijdag had Den Bosch vier opeenvolgende nederlagen geleden in de Eerste Divisie. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Ferre Slegers zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Nabil El Basri, en MVV op voorsprong bracht. Jaron Vicario maakte in de 67ste minuut gelijk namens Den Bosch. El Basri bracht MVV op voorsprong in de 74ste minuut na een assist van Koen Kostons. Maar MVV was niet in staat om meer te scoren. MVV leek aan de winnende hand voor het merendeel van de wedstrijd. Met nog zeven minuten te spelen maakte Kacper Kostorz gelijk voor Den Bosch, op aangeven van Vicario. Twee minuten later kwam Den Bosch op voorsprong toen Kostorz nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Nick de Groot. In de laatste vijf wedstrijden heeft Den Bosch één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl MVV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Den Bosch dit seizoen. De nederlaag was ook voor MVV de tweede nederlaag met één doelpunt verschil. Den Bosch speelt zijn volgende duel uit tegen Roda JC. De teams staan op vrijdag 22 september om 20.00 uur tegenover elkaar. MVV neemt het zondag 24 september om 14.30 uur thuis op tegen De Graafschap.