De Graafschap - SC Cambuur

De Graafschap heeft een nederlaag te verduren gekregen. Cambuur in het Stadion De Vijverberg was te sterk op vrijdag. De Eerste Divisie-wedstrijd eindigde in 2-3. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Michael Breij in de 11de minuut, op aangeven van Roberts Uldrikis. Basar Önal bracht in de 16de minuut De Graafschap op gelijke hoogte, met een assist van Simon Colyn. Direct na de rust bracht Marco Tol Cambuur opnieuw op voorsprong. Uldrikis diepte de voorsprong van Cambuur uit na een assist van Milan Smit, in de 79ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-2 voor De Graafschap werd gemaakt door Donny Warmerdam, met een assist van Jeffry Fortes. De Graafschap heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cambuur drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van De Graafschap dit seizoen. Op vrijdag 15 december om 20.00 uur speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Den Bosch in Stadion De Vliert.