SC Cambuur - FC Eindhoven

Cambuur en Eindhoven hebben vrijdag de buit gedeeld in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 2-2. Op het half uur nam Eindhoven de leiding, toen Evan Rottier scoorde, op aangeven van Dyon Dorenbosch. Milan Smit bracht in de 35ste minuut Cambuur op gelijke hoogte. Michael Breij maakte 2-1 in de 69ste minuut. Met nog zeven minuten op de klok maakte Joey Sleegers gelijk voor Eindhoven, op aangeven van Rottier. Het was de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Eindhoven. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cambuur drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Eindhoven drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Op vrijdag 8 december om 20.00 uur speelt Eindhoven een thuiswedstrijd tegen FC Emmen in het Jan Louwers Stadion.