SC Cambuur - Jong AZ

1 - 2
Expected goals1.6 - 1.5

Jong AZ is met de winst aan de haal gegaan in de uitwedstrijd op vrijdag tegen Cambuur in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 1-2. Er werd een vroege voorsprong genomen door Jong AZ via Ricuenio Kewal na 10 minuten, op aangeven van Mexx Meerdink. Cambuur benutte na 47 minuten een kans en bracht de score op 1-1. Maar Jong AZ had nog tijd voor een extra doelpunt. Kewal vond het net opnieuw met nog twee minuten te spelen, met een assist van Meerdink. Cambuur heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong AZ twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning van Jong AZ met één doelpunt verschil. Op zaterdag 23 december om 14.00 uur ontvangt Jong AZ ADO Den Haag op het AFAS Trainingscomplex.