Jong AZ - Helmond Sport

Jong AZ is vrijdag in de eerste helft op voorsprong gekomen tegen Helmond Sport. De bezoekers kwamen in de tweede helft niet meer terug. De wedstrijd in de Eerste Divisie eindigde in 2-1. Helmond Sport moest met tien spelers verder na één rode kaart. Stam en Van Aken trof raak voor Jong AZ terwijl Lorentzen de achterkant van het net vond voor Helmond Sport. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong AZ drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Helmond Sport twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Jong AZ dit seizoen. De nederlaag was ook voor Helmond Sport de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Jong AZ uit tegen Jong PSV op vrijdag 24 november om 20.00 uur op PSV Campus De Herdgang. Helmond Sport speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen FC Emmen in het GS Staalwerken Stadion.