MVV Maastricht - Jong AZ

MVV heeft vrijdag het thuisduel met Jong AZ gewonnen. De wedstrijd in de Eerste Divisie eindigde in 4-0. Koen Kostons opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Bryan Smeets bracht in de 23ste minuut MVV op 2-0. Dailon Livramento diepte de voorsprong van MVV uit na een assist van Leroy Labylle, in de 76ste minuut. De thuisploeg vond het doel nogmaals via Smeets, met een assist van Livramento, in de 81ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft MVV twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong AZ twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt MVV op vrijdag 8 december om 20.00 uur bij Helmond Sport. Jong AZ ontvangt maandag 11 december om 20.00 uur Den Bosch.