Jong PSV - Jong AZ

De Eerste Divisie-wedstrijd tussen Jong PSV en Jong AZ vrijdag eindigde met een 1-2 zege voor de uitploeg op PSV Campus De Herdgang. De doelpuntenmakers van Jong AZ waren Daal en Meerdink. Jong PSV eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Binnen het half uur nam Jong AZ de leiding, toen Daal scoorde. In de 46ste minuut moest Jong PSV verder met een man minder toen Tim van den Heuvel van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Meerdink en voerde de score verder op na een assist van Ricuenio Kewal. Jesper Uneken verkleinde de achterstand van Jong PSV na een assist van Julian Kwaaitaal, in de 79ste minuut. Maar Jong PSV was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong PSV één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Jong AZ drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Jong PSV dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Jong AZ met één doelpunt verschil. Jong PSV speelt in de volgende wedstrijd uit tegen FC Emmen op maandag 27 november om 20.00 uur in De Oude Meerdijk. Jong AZ speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Groningen op het AFAS Trainingscomplex.