Duitsland

FC Köln - Bayern München

Bayern München heeft nu de leiding in de Bundesliga. De ploeg won de uitwedstrijd tegen Köln in het RheinEnergieStadion zaterdag met 2-1. Bayern München heeft nu hetzelfde aantal punten als Borussia Dortmund. Köln staat nu op de elfde plaats. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Kingsley Coman scoorde na 8 minuten, met een assist van Leroy Sané. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog negen minuten op de klok maakte Dejan Ljubicic gelijk voor Köln. Het beslissende doelpunt voor Bayern München werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Jamal Musiala, op aangeven van Serge Gnabry. In de laatste vijf wedstrijden heeft Köln twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Bayern München vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Köln dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Bayern München met één doelpunt verschil. Ryan Gravenberch werd uit de wedstrijd gewisseld in de 71e minuut voor Bayern München. Matthijs de Ligt (Bayern München) speelden de hele wedstrijd.