Duitsland

FSV Mainz 05 - Bayern München

De wedstrijd van zaterdag tussen Mainz 05 en Bayern München in het MEWA ARENA is in 3-1 geëindigd. Dit betekent dat Mainz 05 al tien wedstrijden ongeslagen is in de Bundesliga. Binnen het half uur nam Bayern München de leiding, toen Sadio Mané scoorde, met een assist van João Cancelo. Ludovic Ajorque maakte in de 65ste minuut gelijk voor Mainz 05. Leandro Barreiro bracht Mainz 05 op voorsprong in de 73ste minuut met een assist van Karim Onisiwo. Aarón Martín diepte de voorsprong van Mainz 05 uit met een assist van Andreas Hanche-Olsen, in de 79ste minuut. Mainz 05 draaide daarmee de rollen om. Mainz 05 heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Bayern München twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Ryan Gravenberch werd in de 75e minuut in het veld gebracht voor Bayern München. Matthijs de Ligt (Bayern München) speelden de hele wedstrijd. Mainz 05 staat na deze wedstrijd met 45 punten op de zesde plek, terwijl Bayern München nog steeds eerste staat, twee punten verwijderd van Borussia Dortmund met 59 punten. De volgende wedstrijd van Mainz 05 is op zondag 30 april om 17.30 uur uit tegen Wolfsburg in het VOLKSWAGEN ARENA. Bayern München speelt op dezelfde dag om 15.30 uur thuis tegen Hertha BSC in de Allianz Arena.