Duitsland

Bayern München - 1899 Hoffenheim

Bayern München heeft in de Bundesliga punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen Hoffenheim. Het duel eindigde in 1-1. Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Benjamin Pavard scoorde na 17 minuten, op aangeven van Kingsley Coman. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Andrej Kramaric maakte gelijk voor Hoffenheim in de 71ste minuut. In de vijf laatste wedstrijden heeft Bayern München drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Hoffenheim drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Bayern München dit seizoen. Ryan Gravenberch werd in de 80e minuut in het veld gebracht voor Bayern München. Matthijs de Ligt (Bayern München) speelden de hele wedstrijd. Met 59 punten staat Bayern München op de eerste plaats, terwijl Hoffenheim met 29 punten op de dertiende plek staat. In de volgende wedstrijd speelt Bayern München uit tegen Mainz 05 op zaterdag 22 april om 15.30 uur in het MEWA ARENA. Hoffenheim speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Köln in de PreZero Arena.