Duitsland

SC Freiburg - Bayern München

Bayern München heeft de uitwedstrijd tegen Freiburg gewonnen met een doelpunt van De Ligt. Het duel in de Bundesliga eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Matthijs de Ligt zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Jamal Musiala, en Bayern München op voorsprong bracht. Voor de wedstrijd van zaterdag had Freiburg al zeven keer achter elkaar niet verloren. In de vijf laatste wedstrijden heeft Freiburg één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Bayern München vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de derde overwinning van Bayern München met één doelpunt verschil. Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd voor Bayern München en scoorde één doelpunt en Ryan Gravenberch werd in de 77e minuut in het veld gebracht. Mark Flekken (Freiburg) speelden de hele wedstrijd. Freiburg staat op de vierde plek met 47 punten. Bayern München staat nog steeds aan de leiding met 58 punten. In de volgende wedstrijd speelt Freiburg op zondag 16 april om 15.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Werder Bremen. Bayern München ontvangt zaterdag 15 april om 15.30 uur Hoffenheim.