Kanonskogel De Ligt laat Flekken kansloos: Bayern slaat toe in Freiburg

Reacties

Matthijs de Ligt heeft Bayern München zaterdag op spectaculaire wijze op voorsprong geschoten bij SC Freiburg. De Nederlander haalde van afstand verwoestend uit en liet doelman Mark Flekken kansloos (0-1).

Kanonskogel De Ligt laat Flekken kansloos: Bayern slaat toe in Freiburg
© Pro Shots
SC Freiburg
SC Freiburg
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Bayern is in Stade Europa-Park op zoek naar revanche voor de midweekse bekeruitschakeling tegen Freiburg. Der Rekordmeister mocht van geluk spreken dat Ritsu Doan in de eerste helft verzuimde de score te openen. De voormalig aanvaller van FC Groningen en PSV kwam voor Alphonso Davies, maar tikte de bal op de paal.

Aan de andere kant was het De Ligt die vijf minuten na rust genadeloos toesloeg. De Nederlandse international zag ruimte om uit te halen, dacht niet na en schoot de bal vol overtuiging in de kruising. Flekken, die liet zien in een uitstekende vorm te steken, had geen antwoord op de kanonskogel van zijn landgenoot (0-1).

Bekijk hier het schitterende doelpunt van De Ligt

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.