Chery doorstaat medische keuring en is dicht bij toptransfer

Reacties

Tjaronn Chery (35) gaat NEC na een half jaar vermoedelijk alweer verlaten. De middenvelder heeft met zijn uitstekende periode in Nijmegen een stap naar Antwerp FC verdiend en is al medisch gekeurd door de Belgen.

Chery doorstaat medische keuring en is dicht bij toptransfer
© Pro Shots
Almere City FC
Almere City FC
1 - 4
N.E.C.
N.E.C.

Het was al langer bekend dat de Belgische topclub concrete belangstelling had voor de routinier, maar na de medische check lijkt niets een overstap hem nog in de weg te staan. Omdat het contract van Chery bij Maccabi Haifa niet doorloopt, kan hij de overstap transfervrij maken.

Chery was voor zijn verhuurperiode in De Goffert behoorlijk succesvol bij Maccabi Haifa. Hij kroonde zich met Maccabi Haifa driemaal tot landskampioen (2020/21, 2021/22 en 2022/23), won de beker (2020/21) en twee keer hield hij de Israëlische Super Cup (2022 en 2024) omhoog. In totaal was Chery namens Maccabi Haifa goed voor 57 doelpunten in 217 wedstrijden.

Chery stond met NEC in de bekerfinale en was met vijf goals in veertien duels van grote waarde. Op bezoek bij Almere City nam hij de laatste treffer van het reguliere seizoen voor zijn rekening. In het verleden speelde Chery in Nederland ook voor FC Twente, Cambuur, RBC Roosendaal, FC Emmen, ADO Den Haag en FC Groningen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

Chery


Geboortedatum:
4 juni 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Den Haag
Nationaliteit
Suriname
Lengte:
1,70 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
NEC
Bekijk hier al onze video's
Meer Chery
Meer over Chery
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.