Duitsland

Bayern München - FC Augsburg

Bayern München heeft de thuiswedstrijd tegen Augsburg in de Bundesliga zaterdag met 5-3 gewonnen.

Mërgim Berisha opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team scoorde.

Bayern München maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen João Pedro Cavaco Cancelo scoorde, op aangeven van Leroy Sané, in de 15de minuut.

Pavard bracht in de 19de minuut de thuisploeg een voorsprong, met een assist van Sadio Mané.

Bayern München kwam op 3-1 toen Pavard nog een keer scoorde in de 35ste minuut. Kort voor de rust liet Sané zich gelden en bouwde de marge verder uit naar 4-1 voor Bayern München.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Berisha namens Augsburg.

Alphonso Davies vergrootte de marge in de 74ste minuut met een assist van Cavaco Cancelo.

Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 5-3 voor Augsburg werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Irvin Cardona, op aangeven van Rubén Vargas.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Bayern München vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Augsburg twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Jeffrey Gouweleeuw (Augsburg) speelden de hele wedstrijd.

In de huidige stand heeft Bayern München 52 punten en staat op de eerste plaats, terwijl Augsburg met 27 punten op de dertiende positie staat.

De volgende speeldag speelt Bayern München uit tegen Bayer Leverkusen. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 19 maart om 17.30 uur. Augsburg speelt zaterdag 18 maart om 15.30 uur thuis tegen Schalke 04.