Duitsland

FC Augsburg - Werder Bremen

De de Bundesliga-wedstrijd tussen Werder Bremen en Augsburg zaterdag eindigde met een 2-1 winst voor de thuisploeg in het WWK Arena. De doelpuntenmakers van Augsburg waren Beljo en Maier.

Beljo opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Robert Gumny.

Jens Stage bracht in de 16de minuut Werder Bremen op gelijke hoogte, op aangeven van Leonardo Bittencourt.

Direct na de rust bracht Maier Augsburg opnieuw een voorsprong.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Augsburg drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Werder Bremen twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Augsburg dit seizoen. De nederlaag was ook voor Werder Bremen de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Jeffrey Gouweleeuw (Augsburg) speelde de hele wedstrijd.

Augsburg staat na deze wedstrijd met 27 punten op de dertiende plek, terwijl Werder Bremen op de tiende positie staat met 30 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Augsburg op zaterdag 11 maart om 15.30 uur in een uitwedstrijd tegen Bayern München. Werder Bremen ontvangt zondag 12 maart om 17.30 uur Bayer Leverkusen.