Duitsland

SC Freiburg - FC Augsburg

Freiburg won zaterdag van Augsburg in de Bundesliga-wedstrijd. Freiburg won het duel met 3-1.

De thuisploeg opende de score na 13 minuten via Michael Gregoritsch, met een assist van Yannik Keitel.

Mërgim Berisha maakte gelijk na bijna een half uur.

Lucas Höler bracht Freiburg na een half uur op voorsprong, met een assist van Ritsu Doan.

Met nog vijf minuten op de klok voerde Philipp Lienhart de score verder op voor Freiburg, met een assist van Vincenzo Grifo, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Freiburg twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Augsburg één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Mark Flekken (Freiburg) en Jeffrey Gouweleeuw (Augsburg) speelden de hele wedstrijd.

Freiburg staat op de vierde plaats met 34 punten. Augsburg is de nummer 14 met 18 punten.

De volgende speeldag speelt Freiburg uit tegen Borussia Dortmund. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 4 februari om 15.30 uur. Augsburg speelt vrijdag 3 februari om 20.30 uur thuis tegen Bayer Leverkusen.