Duitsland

Werder Bremen - VfL Wolfsburg

De wedstrijd tussen Werder Bremen en het uit spelende Wolfsburg in de Bundesliga is in 2-1 geëindigd. Daardoor wist Werder Bremen een reeks van vier nederlagen te beëindigen.

De thuisploeg opende de score na 24 minuten na een doelpunt van Niclas Füllkrug.

Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. In de 77ste minuut deed Füllkrug de tegenstander nogmaals pijn met een assist van Mitchell Weiser, en vergrootte de voorsprong voor Werder Bremen.

Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Wolfsburg werd in de 90ste minuut gemaakt door Kevin Paredes.

Wolfsburg’s reeks van zes opeenvolgende overwinningen werd beëndigd.

Voor de wedstrijd van zaterdag was Wolfsburg al tien duels ongeslagen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Werder Bremen één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Wolfsburg vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Werder Bremen dit seizoen.

Micky van de Ven speelde de hele wedstrijd voor Wolfsburg en kreeg één gele kaart.

Speelde de hele wedstrijd.

Dit betekent dat Werder Bremen op de tiende plaats staat met 24 punten en dat Wolfsburg op de zevende positie staat met 29 punten.

De volgende wedstrijd van Werder Bremen is op zondag 5 februari om 15.30 uur uit tegen Stuttgart in het Mercedes-Benz-Arena. Wolfsburg speelt op dezelfde dag om 17.30 uur thuis tegen Bayern München in het VOLKSWAGEN ARENA.