Duitsland

Hertha BSC - VfL Wolfsburg

Het gaat goed met Wolfsburg in de Bundesliga, er werd ook in het duel met Hertha BSC een zege behaald. De winst van dinsdag in het Olympiastadion Berlin betekent de zesde overwinning achter elkaar voor Wolfsburg.

Mattias Svanberg opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Patrick Wimmer.

Maximilian Arnold voerde de voorsprong op naar 2-0 na meer dan een half uur.

Jonas Wind bracht in de 34ste minuut Wolfsburg op 3-0, op aangeven van Svanberg. Ridle Baku voerde de score verder op in de 72ste minuut met een assist van Svanberg.

De uitploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Omar Khaled Mohamed Marmoush in de 86ste minuut.

Hertha BSC heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Wolfsburg vijf overwinningen heeft.

Micky van de Ven (Wolfsburg) speelde de hele wedstrijd.

Met 14 punten staat Hertha BSC op de zeventiende plaats, terwijl Wolfsburg met 29 punten op de zesde plek staat.

Hertha BSC speelt op 28 januari om 15.30 uur een thuiswedstrijd tegen Union Berlin in het Olympiastadion Berlin. Op die dag staat de uitwedstrijd van Wolfsburg tegen Werder Bremen in het wohninvest WESERSTADION op het programma.