Duitsland

VfL Bochum - Hertha BSC

Bochum heeft zaterdag het thuisduel met Hertha BSC gewonnen. De wedstrijd in de Bundesliga eindigde in 3-1.

De thuisploeg opende de score na 22 minuten via Philipp Hofmann, op aangeven van Philipp Förster.

Keven Schlotterbeck bracht in de 44ste minuut Bochum op 2-0, met een assist van Förster. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Hofmann en vergrootte de marge met een assist van Christopher Antwi-Adjei.

Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-1 voor Hertha BSC werd gemaakt door Suat Serdar.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Bochum drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Hertha BSC één overwinning en vier nederlagen heeft.

Jean-Paul Boëtius werd uit de wedstrijd gewisseld in de 64e minuut voor Hertha BSC.

Op dit moment heeft Bochum 16 punten en staat op de veertiende plaats, terwijl Hertha BSC met 14 punten op de zeventiende positie staat.

De volgende speeldag speelt Bochum op woensdag 25 januari om 20.30 uur bij Bayer Leverkusen. Hertha BSC ontvangt dinsdag 24 januari om 20.30 uur Wolfsburg.