Duitsland

Werder Bremen - Union Berlin

Union Berlin heeft een overwinning geboekt in het duel met Werder Bremen in het wohninvest WESERSTADION. Het team won woensdag met 1-2 in de Bundesliga.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Werder Bremen via Amos Pieper in de 13de minuut, op aangeven van Marvin Ducksch.

Haberer bracht in de 18de minuut Union Berlin op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Behrens Union Berlin een voorsprong.

Werder Bremen heeft nu vier wedstrijden op rij verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Werder Bremen één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Union Berlin twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Werder Bremen dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Union Berlin met één doelpunt verschil.

Werder Bremen staat nu op de elfde plaats met 21 punten, terwijl Union Berlin de nummer 2 is met 33 punten.

Wolfsburg is de volgende tegenstander voor Werder Bremen in de thuiswedstrijd. Union Berlin speelt een uitwedstrijd tegen Hertha BSC in het Olympiastadion Berlin. Beide wedstrijden worden op zaterdag 28 januari om 15.30 uur gespeeld.