Duitsland

Werder Bremen - Borussia Dortmund

De wedstrijd tussen Werder Bremen en Borussia Dortmund in het wohninvest WESERSTADION is zaterdag in 0-2 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Dortmund nu vijf overwinningen op rij heeft behaald in de Bundesliga.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot Jamie Bynoe-Gittens scoorde, op aangeven van Nico Schlotterbeck, en zo Borussia Dortmund op voorsprong bracht.

Met nog vijf minuten te spelen voerde Julian Brandt de score verder op voor Borussia Dortmund, met een assist van Raphaël Adelino José Guerreiro. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-2.

In de huidige stand heeft Werder Bremen 27 punten en staat op de negende plaats, terwijl Borussia Dortmund met 40 punten op de derde positie staat.

De volgende speeldag speelt Werder Bremen op zaterdag 18 februari om 18.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Eintracht Frankfurt. Borussia Dortmund speelt zondag 19 februari om 17.30 uur thuis tegen Hertha BSC.