Duitsland

FC Köln - SC Freiburg

0 - 1
Expected goals1.6 - 1.6

Freiburg heeft de uitwedstrijd tegen Köln in de Bundesliga met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Doan in de tweede helft was het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Ritsu Doan scoorde, met een assist van Lucas Höler, en zo de 1–0 voor Freiburg vastlegde, zo eindigde de wedstrijd. In de vijf laatste wedstrijden heeft Köln twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Freiburg drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Köln dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Freiburg met één doelpunt verschil. . Mark Flekken (Freiburg) speelde de hele wedstrijd. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Köln op de elfde plaats op de ranglijst terwijl Freiburg de vierde plaats inneemt. De volgende speeldag speelt Köln op vrijdag 5 mei om 20.30 uur bij Bayer Leverkusen. Freiburg ontvangt zaterdag 6 mei om 15.30 uur RB Leipzig.