Duitsland

SC Freiburg - Schalke 04

Freiburg heeft zondag vier keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Schalke 04 in de Bundesliga. Het duel eindigde in 4-0. Freiburg nam een vroege voorsprong, toen Gregoritsch scoorde na 7 minuten, op aangeven van Ritsu Doan. Freiburg kwam op 2-0 toen Gregoritsch nog een keer scoorde, met een assist van Lukas Kübler, in de 35ste minuut. Direct na de rust vergrootte Lucas Höler de voorsprong van Freiburg. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Matthias Ginter scoorde, met een assist van Merlin Röhl, in de 82ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-0. In de vijf laatste wedstrijden heeft Freiburg twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Schalke 04 één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. . Mark Flekken (Freiburg) speelde de hele wedstrijd. Freiburg staat na deze wedstrijd met 53 punten op de derde plaats, terwijl Schalke 04 de nummer 17 is met 24 punten. Freiburg speelt op zaterdag 29 april om 15.30 uur in het RheinEnergieStadion uit tegen Köln. Op dezelfde dag speelt Schalke 04 om 18.30 uur thuis tegen Werder Bremen in het VELTINS-Arena.