Duitsland

FC Augsburg - Schalke 04

1 - 1
Expected goals0.3 - 1.8

Augsburg en Schalke 04 hebben de buit gedeeld in het duel tussen beide teams in de Bundesliga. De eindstand was 1-1.

Augsburg kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Arne Maier zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Ermedin Demirovic, en Augsburg op voorsprong bracht.

Een rode kaart in de 53ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Demirovic van Augsburg.

De gelijkmaker voor Schalke 04 werd gemaakt door Marius Bülter.

Het resultaat betekent dat Schalke 04 al acht wedstrijden op rij ongeslagen is.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Augsburg twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Schalke 04 twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Augsburg dit seizoen.

Jeffrey Gouweleeuw (Augsburg) speelde de hele wedstrijd.

Augsburg staat op de twaalfde plek met 28 punten. Schalke 04 staat op de zeventiende plaats met 21 punten.

In de volgende wedstrijd, op zaterdag 1 april om 15.30 uur, speelt Augsburg bij Wolfsburg. Schalke 04 speelt dan thuis tegen Bayer Leverkusen in het VELTINS-Arena.