Duitsland

VfL Bochum - Schalke 04

Schalke 04 won zaterdag van Bochum in de Bundesliga-wedstrijd. Schalke 04 won het duel met 2-0.

In de 45e minuut nam Bochum een voorsprong door een eigen doelpunt van Manuel Riemann.

Marius Bülter diepte de voorsprong van Schalke 04 uit met een assist van Rodrigo Zalazar, in de 79ste minuut.

Bochum heeft nu vier wedstrijden op rij verloren.

Voor Schalke 04 was het de zesde ongeslagen wedstrijd achter elkaar.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Bochum één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Schalke 04 twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft.

Dit betekent dat Bochum nog steeds laatste staat met 19 punten en dat Schalke 04 op de zeventiende positie staat met 19 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Bochum op vrijdag 10 maart om 20.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Köln. Schalke 04 ontvangt zaterdag 11 maart om 18.30 uur Borussia Dortmund.