Duitsland

1899 Hoffenheim - FC Köln

Köln heeft Hoffenheim met 1-3 verslagen in de Bundesliga op zaterdag. Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Florian Kainz scoorde na 18 minuten. Davie Selke bracht in de 39ste minuut Köln op 2-0, met een assist van Kainz. De 3-0 werd in de laatste minuten gemaakt toen Jan Thielmann het net vond voor Köln. Hoffenheim verkleinde de achterstand tot 3-1 toen Kasper Dolberg het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 94ste minuut. Hoffenheim heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Köln twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Hoffenheim staat na deze wedstrijd op de veertiende positie met 29 punten, terwijl Köln de nummer 11 is met 35 punten. Hoffenheim speelt in de volgende wedstrijd uit tegen RB Leipzig in de Red Bull Arena, Köln treft Freiburg in de thuiswedstrijd in het RheinEnergieStadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 29 april om 15.30 uur.