Duitsland

Werder Bremen - FC Köln

1 - 1
Expected goals1.9 - 1.4

Köln heeft in de Bundesliga punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Werder Bremen. Het duel eindigde in 1-1. Köln nam de leiding in de 36ste minuut via Steffen Tigges, op aangeven van Florian Kainz. Romano Schmid maakte gelijk voor Werder Bremen in de 73ste minuut met een assist van Marvin Ducksch. Werder Bremen heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Werder Bremen één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Köln drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Werder Bremen dit seizoen. Met nog één ronde voor de boeg staat Werder Bremen op de twaalfde plaats op de ranglijst terwijl Köln de tiende plaats bezet. Op 27 mei om 15.30 uur staat de uitwedstrijd tussen Werder Bremen en Union Berlin in het Stadion An der Alten Försterei op het programma. Köln treft dan in eigen huis Bayern München in het RheinEnergieStadion.