Duitsland

FC Köln - Hertha BSC

Köln heeft vrijdag de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC in de Bundesliga met 5-2 gewonnen. Köln opende de score na 8 minuten na een doelpunt van Davie Selke, met een assist van Eric Martel. Lucas Tousart bracht in de 18de minuut Hertha BSC op gelijke hoogte. Stevan Jovetic bracht in de 33ste minuut de uitploeg een voorsprong, op aangeven van Dodi Lukébakio. Hübers bracht in de 39ste minuut Köln op gelijke hoogte, met een assist van Florian Kainz. Vier minuten later passeerde Ellyes Skhiri de doelman, met een assist van Linton Maina, en kwam Köln op voorsprong. Hübers scoorde nog een keer in de 69ste minuut, met een assist van Maina. Met nog negen minuten te spelen voerde Denis Huseinbasic de score verder op voor Köln. In de laatste vijf wedstrijden heeft Köln drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Hertha BSC één overwinning en vier nederlagen heeft. Met nog twee speelronden voor de boeg staat Köln op de tiende plaats op de ranglijst en Hertha BSC bezet de achttiende plaats. In de volgende wedstrijd speelt Köln uit tegen Werder Bremen op zaterdag 20 mei om 15.30 uur in het wohninvest WESERSTADION. Hertha BSC speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Bochum in het Olympiastadion Berlin.