Duitsland

Bayern München - Hertha BSC

Bayern München is de nieuwe koploper in de Bundesliga dankzij 2-0 winst in de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC. Bayern München is één punt vrij van Borussia Dortmund aan de top van de ranglijst. Hertha BSC staat op de achttiende plaats. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 69ste minuut tot Serge Gnabry scoorde, met een assist van Joshua Kimmich, en zo Bayern München op voorsprong bracht. Kingsley Coman diepte de voorsprong van Bayern München uit met een assist van Kimmich, in de 79ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-0. Hertha BSC heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren. In de vijf laatste wedstrijden heeft Bayern München drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Hertha BSC één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Jean-Paul Boëtius werd uit de wedstrijd gewisseld in de 83e minuut voor Hertha BSC en Ryan Gravenberch werd in de 61e minuut in het veld gebracht voor Bayern München. Matthijs de Ligt (Bayern München) speelden de hele wedstrijd. Op zaterdag 6 mei speelt Bayern München om 18.30 uur uit tegen Werder Bremen in het wohninvest WESERSTADION en neemt Hertha BSC het thuis op tegen Stuttgart om 15.30 uur in het Olympiastadion Berlin.