Duitsland

Werder Bremen - Bayern München

Bayern München heeft de uitwedstrijd tegen Werder Bremen zaterdag gewonnen. Het duel in de Bundesliga eindigde in 1-2. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 62ste minuut tot Serge Gnabry scoorde en zo Bayern München op voorsprong bracht. Leroy Sané bouwde de marge verder uit in de 72ste minuut met een assist van Noussair Mazraoui. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Werder Bremen werd gemaakt door Niklas Schmidt, op aangeven van Milos Veljkovic. In de vijf laatste wedstrijden heeft Werder Bremen één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Bayern München drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de tiende nederlaag met één doelpunt verschil van Werder Bremen dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Bayern München met één doelpunt verschil. Ryan Gravenberch werd uit de wedstrijd gewisseld in de 64e minuut voor Bayern München. Matthijs de Ligt (Bayern München) speelden de hele wedstrijd. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Werder Bremen op de twaalfde plaats op de ranglijst terwijl Bayern München bovenaan de ranglijst staan. De volgende speeldag speelt Werder Bremen op zondag 14 mei om 17.30 uur bij RB Leipzig. Bayern München ontvangt zaterdag 13 mei om 15.30 uur Schalke 04.