FC Emmen - Feyenoord

FC Emmen en Feyenoord hebben het zondag in het De Oude Meerdijk tegen elkaar op genomen. Feyenoord begon aan het duel na twaalf opeenvolgende overwinningen in de Eredivisie. Het liet geen steken vallen en won ook dit duel, met 1-3. FC Emmen opende de score in de 15de minuut via Richairo Zivkovic, met een assist van Keziah Veendorp. Oussama Idrissi maakte gelijk na een half uur, op aangeven van Quilindschy Hartman. Danilo Pereira da Silva bracht Feyenoord op voorsprong met een assist van Lutsharel Geertruida, in de 80ste minuut. Zes minuten later voerde Feyenoord de voorsprong op toen Pereira da Silva nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Alireza Jahanbakhsh. In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Emmen één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Feyenoord vijf overwinningen heeft. In de volgende wedstrijd, op zondag 28 mei om 14.30 uur, speelt FC Emmen bij Utrecht. Feyenoord speelt dan thuis tegen Vitesse in het Stadion Feijenoord.