Official partner
nv
4 - 1
Expected goals5.1 - 1.2

Roma heeft Feyenoord met 4-1 verslagen in de UEFA Europa League Quarter-finals op donderdag. Voor Feyenoord werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Leonardo Spinazzola scoorde, met een assist van Bryan Cristante, en zo Roma op voorsprong bracht. Igor Paixão maakte gelijk voor Feyenoord met een assist van Sebastian Szymanski, in de 80ste minuut. De 2-1 voorsprong werd in de laatste minuten gemaakt toen Paulo Dybala het doel vond voor Roma, op aangeven van Lorenzo Pellegrini. Roma 3-1 kwam toen Stephan El Shaarawy scoorde, met een assist van Tammy Abraham, in de 101ste minuut. Roma 4-1 toen Pellegrini het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 109ste minuut. Een rode kaart in de 120ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Santiago Giménez van Feyenoord. Georginio Wijnaldum werd uit de wedstrijd gewisseld in de 21e minuut voor Roma. Speelden de hele wedstrijd.