Italië

Lazio - AS Roma

Zaccagni heeft het enige doelpunt gemaakt voor Lazio, dat een 1-0-thuiszege boekte op Roma in de Serie A.

Spelers van beide teams werden van het veld gestuurd. En moesten de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 65ste minuut tot Mattia Zaccagni scoorde en zo de 1–0 voor Lazio vastlegde, zo eindigde de wedstrijd.

Na een overtreding in de 97ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Adam Marusic van Lazio met rood van het veld.

In de 97ste minuut moest Roma verder met een man minder toen Bryan Cristante van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Het resultaat betekent dat Lazio haar schone lei heeft behouden in vijf opeenvolgende wedstrijden.

Lazio heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Roma twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Lazio dit seizoen. De nederlaag was ook voor Roma de zevende nederlaag met één doelpunt verschil.

Lazio staat nu op de tweede plaats met 52 punten, terwijl Roma de nummer 5 is met 47 punten.

De volgende wedstrijd, op zondag 2 april, speelt Lazio om 15.00 uur uit tegen Monza in het U-Power Stadium. Roma zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Sampdoria. De wedstrijd zal om 18.00 uur beginnen.