Italië

Cremonese - AS Roma

Roma heeft met minimaal verschil verloren bij Cremonese in het Stadio Giovanni Zini. De Serie A-wedstrijd op dinsdag werd met 1-2 gewonnen door Cremonese.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Cremonese na een doelpunt van Frank Tsadjout na 17 minuten, op aangeven van Emanuele Valeri.

Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Leonardo Spinazzola maakte gelijk voor Roma in de 71ste minuut met een assist van Gianluca Mancini.

Met nog zeven minuten op de klok maakte Daniel Ciofani het beslissende doelpunt voor Cremonese.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Cremonese één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Roma twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Roma de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Georginio Wijnaldum (Roma) speelden de hele wedstrijd.

Cremonese heeft 12 punten en staat op de negentiende positie, terwijl Roma met 44 punten de vijfde plaats inneemt.

Volgende tegenstander voor Roma is Juventus. De teams spelen tegen elkaar op zondag 5 maart om 20.45 uur in het Stadio Olimpico.