Mourinho reageert ondanks mediastilte Roma met berucht gebaar op schorsing

Reacties

José Mourinho heeft op veelzeggende wijze gereageerd op zijn schorsing. De trainer van AS Roma staat twee duels aan de kant en heeft daarop gereageerd met een in Italië beroemd gebaar.

Mourinho reageert ondanks mediastilte Roma met berucht gebaar op schorsing
© Pro Shots

Ondanks beroep van Roma besloot de Serie A om de schorsing van Mourinho te handhaven. Die kreeg de zestigjarige Portugees naar aanleiding van een ruzie met vierde official Marco Serra in het competiteduel met Cremonese, die hem zou hebben geprovoceerd. Mourinho mist door de straf de derby tegen Lazio en het competitieduel met Sassuolo. Uit onbegrip over die beslissing laste Roma al een mediastilte in voor alle spelers en trainers. Mourinho heeft toch een manier gevonden om van zich te laten horen.

Op Instagram plaatste The Special One een hoofdfoto van zichzelf, waarop hij doet alsof hij handboeien om heeft. Het is een verwijzing naar een in de Italiaanse voetbalwereld beroemde actie van hemzelf. Als trainer van Inter maakte hij het handboeiengebaar in 2010 (foto) uit woede over rode kaarten voor Iván Córdoba en Walter Samuel en een gele kaart voor Samuel Eto'o wegens een vermeende schwalbe. Destijds werd Mourinho voor drie duels geschorst wegens zijn misbaar, dat werd opgevat als kritiek op de arbitrage en de Serie A.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.