Italië

Napoli - Lazio

De wedstrijd tussen Napoli en het bezoekende Lazio is in 0-1 geëindigd. Het resultaat betekent voor Napoli dat een reeks van acht opeenvolgende overwinningen in de Serie A ten einde kwam.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot Matías Vecino scoorde en zo de 1–0 voor Lazio vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

Lazio heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen.

Napoli heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald één keer verloren, terwijl Lazio drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Napoli dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Lazio met één doelpunt verschil.

Napoli staat na deze wedstrijd met 65 punten nog steeds eerste, zeventien punten verwijderd van Lazio, terwijl Lazio de nummer 2 is met 48 punten.

De volgende wedstrijd, op zaterdag 11 maart, speelt Napoli om 18.00 uur thuis tegen Atalanta in het Stadio Diego Armando Maradona. Lazio zal het op dezelfde dag uit opnemen tegen Bologna. Het duel start om 20.45 uur.