Europa

Eintracht Frankfurt - Napoli

Napoli heeft de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt in de UEFA Champions League dinsdag met 2-0 gewonnen. Di Lorenzo en Victor Osimhen zorgden beiden voor een doelpunt.

Eintracht Frankfurt kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers.

Net voor de rust toen Osimhen scoorde, op aangeven van Hirving Lozano, voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Een rode kaart in de 58ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Randal Kolo Muani van Eintracht Frankfurt.

Di Lorenzo voerde in de 65ste minuut de voorsprong op voor Napoli, dat bracht de uiteindelijke score op 0-2.

Op woensdag 15 maart om 21.00 uur treffen beide teams elkaar weer en deze keer is dat bij Napoli.