Italië

Salernitana - Napoli

De wedstrijd tussen Salernitana en Napoli in het Stadio Arechi is in 0-2 geëindigd. Voor Salernitana betekent deze uitslag dat ze zeven keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Serie A.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Giovanni Di Lorenzo zich gelden toen hij scoorde, met een assist van André-Frank Zambo Anguissa, en Napoli op voorsprong bracht.

Direct na de rust vergrootte Victor Osimhen de voorsprong van Napoli.

Salernitana heeft in de vijf laatste wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Napoli vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Salernitana staat op de zestiende positie met 18 punten. Napoli staat nog steeds aan de leiding met 50 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Salernitana op vrijdag 27 januari om 20.45 uur bij Lecce. Napoli ontvangt zondag 29 januari om 20.45 uur Roma.