Italië

Internazionale - Napoli

De wedstrijd tussen Internazionale en het bezoekende Napoli is in 1-0 geëindigd. Hiermee komt voor Napoli een einde aan een serie van elf overwinningen op rij in de Serie A.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Edin Dzeko scoorde, met een assist van Federico Dimarco, en zo de 1–0 voor Internazionale vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Internazionale vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Napoli vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Internazionale dit seizoen.

Denzel Dumfries werd in de 76e minuut in het veld gebracht voor Internazionale.

Internazionale staat nu op de vierde plek met 33 punten, terwijl Napoli nog steeds eerste staat, vijf punten verwijderd van Milan met 41 punten.

De volgende speeldag speelt Internazionale op zaterdag 7 januari om 20.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Monza. Napoli ontvangt zondag 8 januari om 18.00 uur Sampdoria.