Italië

Sampdoria - Napoli

Napoli heeft de uitwedstrijd tegen Sampdoria in de Serie A zondag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Elmas en Victor Osimhen. Napoli nam in de 5de minuut een voorsprong door een doelpunt van Elmas.

Sampdoria kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers.

Napoli startte goed en nam na 19 minuten de leiding na een doelpunt van Osimhen, met een assist van Mário Rui Silva Duarte.

Na een overtreding in de 38ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Tomás Rincón van Sampdoria met rood van het veld.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. Met nog acht minuten te spelen voerde Elmas de score verder op voor Napoli.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Sampdoria één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Napoli vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Bram Nuytinck (Sampdoria) speelden de hele wedstrijd.

Sampdoria staat na deze wedstrijd op de achttiende plek met 9 punten, terwijl Napoli eerste staat met 44 punten.

In de volgende wedstrijd gaat Sampdoria op maandag 16 januari om 20.45 uur op bezoek bij Empoli. Napoli ontvangt vrijdag 13 januari om 20.45 uur Juventus.