Italië

Spezia - Napoli

Napoli is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Spezia zaterdag ook ondervonden in het Stadio Alberto Picco. Het duel eindigde in 0-3, waarmee Napoli zijn vijfde zege achter elkaar heeft behaald in de Serie A.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Khvicha Kvaratskhelia zich gelden toen hij scoorde en Napoli op voorsprong bracht.

Victor Osimhen vergrootte in de 68ste minuut de voorsprong voor Napoli.

Napoli vond het doel nogmaals via Osimhen, met een assist van Kvaratskhelia, in de 73ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-3.

Spezia staat na deze wedstrijd met 18 punten op de zeventiende plek, terwijl Napoli eerste staat met 56 punten.

De volgende speeldag speelt Spezia op zaterdag 11 februari om 15.00 uur bij Empoli. Napoli ontvangt zondag 12 februari om 20.45 uur Cremonese.