Italië

Spezia - AS Roma

Roma heeft de uitwedstrijd tegen Spezia in de Serie A zondag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Abraham en Stephan El Shaarawy. Roma nam in de 13de minuut een voorsprong door een doelpunt van Abraham.

Kort voor de rust nam het bezoekende team de leiding toen El Shaarawy scoorde, op aangeven van Paulo Dybala. Direct na de rust vergrootte Abraham de voorsprong van Roma.

Dat betekent dat Roma nu zes wedstrijden op rij ongeslagen is.

Spezia heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Roma drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft.

Op dit moment heeft Spezia 18 punten en staat op de vijftiende plaats, terwijl Roma met 37 punten op de vierde positie staat.

In de volgende wedstrijd gaat Spezia op vrijdag 27 januari om 18.30 uur op bezoek bij Bologna. Roma speelt zondag 29 januari om 20.45 uur uit tegen Napoli.