Italië

Bologna - Spezia

Bologna heeft de thuiswedstrijd tegen Spezia in de Serie A vrijdag met 2-0 gewonnen. Orsolini en Stefan Posch zorgden beiden voor een doelpunt.

Bologna nam de leiding in de 37ste minuut via Posch, met een assist van Orsolini.

Orsolini diepte de voorsprong van Bologna uit met een assist van Nicolás Domínguez, in de 77ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Bologna twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Spezia één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Joshua Zirkzee (Bologna) speelden de hele wedstrijd.

Bologna staat na deze wedstrijd op de negende positie met 26 punten, terwijl Spezia de nummer 16 is met 18 punten.

Op zondag 5 februari staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. Bologna speelt om 18.00 uur in het Stadio Artemio Franchi uit tegen Fiorentina Spezia neemt het om 12.30 uur thuis op tegen Napoli in het Stadio Alberto Picco.