Italië

Bologna - Cremonese

Bologna en Cremonese hebben maandag de buit gedeeld in de Serie A. Het duel eindigde in 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet David Okereke zich gelden toen hij scoorde en Cremonese op voorsprong bracht.

De 1-1 kwam in de 54ste minuut na nog een eigen doelpunt van Vlad Chiriches van Bologna, wat het eindresultaat was.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Bologna twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cremonese één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Bologna dit seizoen.

Jerdy Schouten werd in de 79e minuut in het veld gebracht voor Bologna en Joshua Zirkzee werd bij de rust in het veld gebracht.

Dit betekent dat Bologna op de twaalfde plek staat met 23 punten en dat Cremonese op de twintigste en laatste plek staat met 8 punten.

Op vrijdag 27 januari om 18.30 uur ontvangt Bologna Spezia in het Stadio Giovanni Zini.