Italië

Cremonese - Juventus

Juventus heeft de uitwedstrijd tegen Cremonese in de Serie A met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Milik in de tweede helft was het enige doelpunt van de wedstrijd.

Een goal werd gescoord bij de eindstreep met -1 minuten te spelen, toen Arkadiusz Milik scoorde om het 1–0 te maken voor Juventus.

Het resultaat betekent dat Juventus haar schone lei heeft behouden in zeven opeenvolgende wedstrijden.

Juventus heeft nu zeven wedstrijden achter elkaar ongeslagen afgesloten en heeft daarnaast ook nog zeven overwinningen op rij geboekt.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Cremonese drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Juventus vijf overwinningen heeft. Dit was de vierde overwinning van Juventus met één doelpunt verschil.

Cremonese staat nu op de negentiende positie met 7 punten, terwijl Juventus op de derde positie staat met 34 punten.

Juventus speelt de eerstvolgende wedstrijd op zaterdag 7 januari om 18.00 uur thuis tegen Udinese in het Allianz Stadium.