Italië

Cremonese - Monza

Monza heeft zaterdag drie keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Cremonese in de Serie A. Het duel eindigde in 2-3.

Monza nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Patrick Ciurria scoorde in de 8de minuut, met een assist van Andrea Petagna.

Caprari bracht in de 19de minuut Monza op 2-0.

Caprari scoorde nog een keer in de 55ste minuut, met een assist van Petagna.

Daniel Ciofani verkleinde de marge voor Cremonese in de 67ste minuut.

De thuisploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 83ste minuut van de wedstrijd toen Cyriel Dessers scoorde, maar Cremonese was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-2.

Cremonese heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Cremonese één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Monza twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Cremonese dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Monza met één doelpunt verschil.

Cremonese staat nu laatste met 7 punten, terwijl Monza op de elfde plek staat met 21 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Cremonese op maandag 23 januari om 18.30 uur bij Bologna. Monza ontvangt zondag 22 januari om 15.00 uur Sassuolo.